tyypmylife.blogg.se

Jag heter Malou, 13 år. Jag äskar katter och hundar. Har massor av djur. Sex katter, varav fyra är kattungar. Säkert 30 höns och tre ankor. Två undulater. :D DJURÄLSKARE ALERT!

GÖTEBORG, VI ÄLSKAR DIG!

Publicerad 2013-07-14 22:03:00 i Happens in my life.

Åh, herregud. Åkte i sex jävla timmar, kanske mer eller mindre, för att att komma hit till Göteborg. Men det var fan värt det, har haft så jävla kul idag. Först när vi kom hit sprang jag och Elina runt och letade efter en restaurang. Meeen.. vi hittade ingen. Så då gick vi till fanträffen istället. Vi såg lite av showen, fast vi stod typ längst bak så vi såg knappt någonting. Sen när showen var slut såg Elina en kompis till henne vi skulle träffa där, Hampus, så vi sprang fram till honom och snackade ett tag. Sen efter ett tag kom Hannes, Elinas pojkvän, så det blev shiet kuul! :D Så vi var med dem en stund i början där och sedan gick vi iväg från varandra och kollade lite och letade efter Alex eller Jimmy eller vem det nu var vi letade efter.. Aa.. Vi kände oss lite dissade av Hannes och Hampus och jag tror dem kände sig dissade av oss, haha.. Sen gick jag och Elina för att hitta något att äta igen, men åt vi något?Nej, förfan. Sen när vi kom tillbaks var vi med Hampus och Hannes igen. Vi hade så sjukt roligt, spola tillbaks tiden tack<3
 
Kram
- Malou

GÖTEBORG FFS!

Publicerad 2013-07-12 22:20:00 i Happens in my life.

Hej alla. Tänkte bara uppdatera att jag blir med till Göteborg, så det äger. Ska bli så förjävla kul. Men.. Jag tror jag och Elina kommer bli utmobbade för våren dialekt. Den är ju så vöcker. Så äre nån i Göteborg som känner för att träffas ska jag och Elina till Liseberg på TISDAGEN istället nu. Vi skulle egentligen dit på måndagen, men då ville vi gå på stan i Göteborg istället. Måste ju passa på när man har chansen. :D Åh, hotellet. Det verkar vara värsta lyxigt. Det har två poler, en på taket (som är den enda jag vet vart den är) som är i glas. Den går ut över kanten lite också, och eftersom den är i glas ser man RAKT NER TILL MARKEN. WTF. JAG KOMMER DÖ. JAG ÄR HÖJDRÄDD. :s Men ah, nu ska jag gå och packa, byye!
 
 
Nu, typ 2 timmar senare:
Jag har packat nästan packat klart nu. Lite kvar bara, dator, smink, laddare och sånt där :)
 
Detta är då hotellet vi ska bo på.
Dessa personer ska vi på fanträff med. RACKARTYGARNA, Elina älskar dem.
Antar att här är lite av Göteborg, har ju aldrig varit där så jag vet inte. Ser förjävlans vackert ut iaf. ♥
 
 
Kram
- Malou
 

So I'm singing you a happy song, just to cheer you up, I know how it sucks.

Publicerad 2013-07-11 00:07:00 i Happens in my life.

Som de flesta vet som är Jordan Jansen & The Janoskians mina nya idoler. Men nu finns det en tjej som är bästa vän (tror jag) med Jordan. Hon heter Connie Talbot. Ni borde söka på henne på youtube. Hon är hur duktig som helst. Som ni ser i titeln, det är en låt som hon har gjort. Den heter "Happy Song - Connie Talbot (with Jordan Jansen)".  Den är så himla bra. Den gör mig glad (tror det är meningen också) och aaah. Hon är så himla duktig OCH hon är 12. Jag TROR hon är 1 år yngre än mig. SUPER.
 
 
På söndag åker jag till Göteborg! Jag och min bästa vän ska dit på Rackartygarnas fanträff. Alltså.. Elina (hon som jag ska åka med dit) ska på fanträffen för att det är hennes idoler. Jag ska bara dit för att vi ska göra massa kul ihop efteråt. OCH för att jag tror att det kommer bli kul på fanträffen. Sedan efter fanträffen ska vi göra nåt? haha. Men vi ska bada mycket. På fanträffen ska vi även träffa Elinas pojkvän (woohoo för henne :D). Sen när vi är borta i Göteborg ska vi ner till Blekinge. Omg, de här åtta dagarna kommer äga! Sen typ en vecka efter det ska jag till Värmland. Det här kommer bli det bästa sommarlovet någonsin, det kan jag lova! Jag har aldrig varit i Göteborg.. eller Blekinge för den delen. Så det ska bli skitkul. Oh, juste! På måndagen efter fanträffen ska jag och Elina på Liseberg. Wihooo! :D OHMYGOD vad jag längtar! #LÄNGTARLÄNGTARLÄNGTAR
 
Så om man räknar ihop var jag varit och var jag kommer åka så har jag varit i Solna och Stockholm hitills. Sen kommer jag åka till Göteborg, Blekinge och Värmland. Så då har jag varit på fem ställen i Sverige på bara den här våren och den här sommaren. Jag tycker det är mycket, för jag brukar inte resa mycket. :D
 
Kram
- Malou ♥♥♥♥♥♥♥
(HAHAHAHAHA, INTE MENINGEN ATT JAG SKA VARA FIN PÅ BILDERNA! HAHAHA)
 
 
 

Filmtips!

Publicerad 2013-07-07 00:09:54 i Happens in my life.

Jag ska tipsa om mina favoritfilmer nu, sen kommer jag tipsa om några andra också som också är bra.
 
Mina favoritfilmer:
Lejonkungen
Jag bara älskar den här filmen. Jag tror nog inte jag behöver förklara vad den handlar om, för det vet nog hela Sverige. Jag älskar den för att den är så himla underbar. Även fast den får mig att gråta (okej, jag älskar filmer som får mig att gråta, för jag älskar sorgliga filmer även fast jag hatar att gråta.. Det där lät väldigt orimligt). Men, ja, jag älskar disney filmer, men Lejonkungen ärt min absolut favoritfilm.
 
Spirit
Åh herregud. Gråt genom hela jävla filmen. Ja, jag gråter genom hela filmen. Den är så grymt sorglig. Älskar den tho. Tycker den är så himla bra. :')
 
Pitch Perfect
Åh, så jävla bra. Anna Kendrick är en så himla bra skådespelerska. Den handlar om det här:
Beca är tjejen som hellre lyssnar på det som kommer ut ur hennes hörlurar än på sin omgivning. När hon börjar universitetet har hon svårt att hitta rätt grupptillhörighet, istället hamnar hon bland ett varierat gäng med både elaka, rara och konstiga tjejer som enbart har sina vackra sångröster gemensamt. Beca tar snart denna akustiska sånggrupp bort från en värld av traditionella arrangemang och perfekta harmonier till något helt annat. Tillsammans slåss de för att nå toppen bland skolkörerna, en värld av mördande konkurrens. Det coolaste de gjort eller det mest vanvettiga? Troligtvis lite av båda.
Den är sjukt bra, alla borde se den! Skylar Astin är sjukt gullig, och ni som inte vet vem det är är det han som spelar Jesse Swanson i filmen. Aaah, gud.
 
Hachiko
En av världens sorgligaste filmer. När Hachis husse dör i en hjärtattack går Hachi tillbaka till samma ställe där hussen lämnade honom när han tog tåget till jobbet i hela tio år. Den är sjukt sorglig och jag kunde fan inte sluta gråta. Gossshh.
Grease
Älskar den. Älskar att det är så här femtitals stil, kanske för att dne är gjord på 60talet, men ändå. Sjukt rolig och bra film. Rekomenderas! :)
 
LOL
Handlar om tonåren. Fett underbar. Man vill bara se den om och om och om igen. Douglas Booth är sååå gullig. Douglas Booth är han som spelar Kyle. KOLLA IN DEN OM DU GILLAR TONÅRSFILMER. OKEY?
 
Andra bra filmer:
 
Fight Club
En av Harry Styles favoritfilmer. När jag och min kusin fick höra det vi bara "Den MÅSTE vi se". Så vi gjorde det. Den var rätt brutal. Men den var bra. Handlar om två killar som startar en klubb kallad Fight Club där folk kommer och slåss. Brad Pitt är en av dem, guuuuuuuu så jävla snygg han är!
 
So Undercover
 Handlar om Molly, en hemlig äkentenskaps fotograferare som fotograferar män/kvinnor som är otrogna mot sin partner. Tar betalt för att inte visa fotot för partnern. Sedan får hon träffa en FBI agent eller nåt sånt och hon åker in till en skola. Den är mycket bättre än vad jag beskriver den som, jag har glömt lite också liksom exakta detaljer, men den är skit bra. Kolla in den.
 
 
Ja, det var väl de, hejdå. :)
 

Kram
- Malou


 
 
 
 
 
 

BFF TEST.

Publicerad 2013-07-05 08:00:00 i Happens in my life.

  1. Your Best Friend’s name. Introduce her/him
  2. Their Characteristic Traits.
  3. Long-Distance or close-distance.
  4. What you do with your best friend when you hang out.
  5. Common Interest.
  6. Different Interest
  7. Recall any fights you’ve had.
  8. Best Memory.
  9. A letter to your best friend.
  10. A picture of you and your best friend
 
1. Min bästa vän heter Elina. Hon är äldre än mig, 13, ungefär två månader äldre än mig. Jag kallar henne Belina, Flelina & Flina, för hon kallar mig Balou, men annars så kallas hon ingenting vad jag vet. Jag kände henne lite i förskolan, men lärde känna henne riktigt sommaren 2011. Så nu i juli/augusti har vi varit bästavänner i två år.
 
2. Hon är väldigt barnslig och omogen. Fast, det är jag också så vi passar väl. Hon är ganska så teknisk, mer än mig i alla fall.
 
3. Eh, close-distance vad nu det är på svenska. Antar att det menar hur nära man är som kompis? Eller är det hur nära man bor? Om det är hur nära man bor så är det ju inte direkt close-distance i det faktum att jag bor 8 kilometer ifrån henne. Men om det menar hur bra vänner man är så är vi riiiiktigt tajta.
 
4. Vi sitter vid datorn, badar, cyklar runt på byn om vi är hos henne. Slappar, har kul, pratar, en massa.
 
5. Intressen som vi båda har är väl.. datorer antar jag. Jag kommer inte på så mycket mer, men om du, Elina, ser det här skriv då om du kommer på något mer.
 
6. Olika intressen, well. Hon gillar filma och så.. Vilket inte är riktigt min stil. Däremot gillar jag fotboll som hon hatar, yay. Hahha. Sen så är det ju mycket mer som jag inte kommer på just nu.
 
7.Vi har väl haft små fighter, men de flesta har knappt varit nåt så jag kommer inte ens ihåg varför vi bråkat och vad vi bråkade över.
 
8. Måste väl varit Valborg eller när vi var till Aqua Nova och såg "Fabian". På Valborg var vi i Österå, en plats nära mig. Och vi hade sjukt kul. Och Aqua Nova, faaan vad kul vi hade. Herreguud.
 
9. Till Elina, jag hoppas vi aldrig blir ovänner eller slutar va med varandra. Jag vill att du ska må bra hela tiden och att när du mår dåligt, då ska jag finnas här för dig. Vi har alltid kul och vi skrattar alltid med varandra. Och som vi har pratat om det här, du ska följa med till London när jag flyttar dit om typ 10 år, för det har jag lovat dig. Jag älskar dig Elina, vad som än händer.
 
10. Det här fotot är weird, menmen. Klaga inte på kvalitén, det är webcam.
Ja, vi är weird.
 
Kram
- Malou
 

Jordan Jansen/The Janoskians!

Publicerad 2013-07-04 15:45:03 i Happens in my life.

Omg, upptäckte den här sötisen idag genom att han (HAN! Jordan alltså) började följa mig på twitter utan att jag ens följde honom. Han hade den här lilla ikonen uppe i hörnet som betyder att 'den här personen är känd' typ, för att den har så många följare. Så jag gick in på hans profil och det står "Australian Singer/Songwriter" plus lite till, så jag söker upp honom på youtube. Herregud, hans röst! Helt underbar. Och han BÖRJADE följa MIG?! Jag dööör. Dessutom fick jättemånga nya följare igår för att jag skrev "♥ One Direction ♥ The Janoskians. ♥ ♥ Those ten idiots I fell in love with. ♥" i min bio. Har lite mere jag har skrivit, men det kan ni kolla upp själva. Men jag fick fler följare av Jonaskinators. Älskar The Janoskians, de är helt jävla sjuka. Så jävla roliga, jag älskar dem. Och ni som inte vet vilka de är så skriver de i sin bio på twitter "NotABoyBand", så de är inte ett boyband/pojkband. Oki? Förstått? Bra.  Ni borde kolla på dem, om man inte vetvad de gör så blir man helt jävla chockad när man ser vad de gör. Som tur lärde jag mig att de var så konstiga för ett ganska långt tag sen. Det roliga med Jordan och Janoskians är att de alla kommer från Australien. Weyy! Men kolla upp Jordan Jansen och The Janoskians, ni kommer inte ångra er! :)♥
 
 
The Janoskians ♥
Jordan Jansen ♥
 
Kram
- Malou
 
 
 

Dreams of para-para-paradise!

Publicerad 2013-07-03 14:07:54 i Happens in my life.

Hej! Nu har jag inte varit aktiv på vääääldigt länge, men aja. Fick sommarlov den 13 juni. Najs! Så jag har haft sommarlov lite mindre än en månad nurå. Till hösten börjar jag i sjuan och får gå i 7B. Det blir bara två klasser av 7:orna i höst. Det blir alltså bara 7A och 7B. Fast 8:orna och 9:orna har ju 8A, 8B, 8C och 9A, 9B och 9C. Men, nog om det. Idag ska jag till Bingsjö, det ska bli kul. Inte för att jag är bra på att dansa, och inte för att jag tänker det då, men ändå. Nån mer osm ska dit, förresten? Jag ska frossa ihjäl mig på varm oboy idag för jag har sjukt ont i magen och ryggen. Tänker ligga i sängen och slappa tills vi ska åka ikväll. Tror jag dör snart. 
 
Vecka 29, tror jag, ska jag till Värmland och hälsa på mina släktingar. Har inte sett dem på 1 år nu. Och en av dem har jag faktiskt inte sett på över 4 år. Saknar henne grymt. Sist jag såg henne var hon tolv, nu är hon 16. Herreguuu. Det här ska bli så kul!
 
 
Lite(mycket, seriöst) låttips för jag är så bäst. :D

Älskar den här låten, så jävla underbar.
 
How to chill a coke in just one second.
Det här är så jävla coolt.
 
Teenagers - My Chemical Romance.
Hittade den här låten idag! Den äger ju, ahaha.
 
Simple Plan - No Love.
Den här låten är så vacker.
 
The Janoskians - Set This World On Fire.
Åh, jag älskar dem här killarna. De är helt underbara och har helt underbara sångröster. ♥
 
Avicii - Wake Me Up.
Avicii's nya låt. Älskar den. Han är grym.
 
Maddi Jane - Price Tag (cover).
Hon är grym. Egentligen är det Jessie J som sjunger den, men Maddi är helt underbar.
 
 
Och en länk till One Directions trailer  :D 'Cuz I'm so nice to Directioners and I love 'em eheheheheheheeheheheeheheheheheheehe;)
 
One Direction - Trailer - This Is Us.
 
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 
 
Kram
- Malou
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela