tyypmylife.blogg.se

Jag heter Malou, 13 år. Jag äskar katter och hundar. Har massor av djur. Sex katter, varav fyra är kattungar. Säkert 30 höns och tre ankor. Två undulater. :D DJURÄLSKARE ALERT!

JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD!!!!!!!!!!!! ALDRIG VARIT LYCKLIGARE!

Publicerad 2013-09-29 20:18:00 i Happens in my life.

JAG ÄSKAR MITT LIV! MITT LIV ÄR KOMPLETT NU! Varför får ni veta i framtiden, för jag har liksom inte fått det som gör mig så jävla lycklig än, men jag får det om en vecka, två veckor, så ni får se dåå! ÅÅÅH, ÄR SÅ JÄVLA GLAD! NI SKA SE MITT LEENDE NU!!!!
 
Kram
- EN ÖVERLYCKLIG Malou.
 
Mobba inte hur jag ser ut, jag är trött och har inge smink på mig! MEN DET SKITER JAG I FÖR NU ÄR JAG SÅ JÄVLA LYCKLIG SÅ DET INTE ÄR SANT!!!
 
 
 

Ska jag byta blogg adress?

Publicerad 2013-09-24 21:25:26 i Happens in my life.

Jag har fått en förfrågning av blogg.se av att byta till tyypmylife.se istället för tyypmylife.blogg.se och jag tror jag kommer göra det. Kommentera vad ni tycker! (Om det nu är några som läser min cp blogg, haha). Aja, jag vet inte! Försvinner alla mina inlägg då? För det vill jag inte.. Eh, ah. Kommentera vad ni tycker.

I came in like a wrecking ball!

Publicerad 2013-09-24 21:12:52 i Happens in my life.

Åh....... Jag fick just reda på att mina orkesterspelningar har förlängts. Vi brukar spela i 1 timme och en kvart, gissa vem som blev överlycklig när hon fick reda på att vi ska spela i 1 timme och 45 minuter framöver, inte jag i alla fall. Helvete. Jag vill verkligen inte. Från klockan 18:15 till 20:00 VARJE JÄVLA ONSDAG! Jag tycker det är nog med 1 timme och en kvart. Stolarna där borta suger verkligen. Ni skulle vetat min rygg efter spelningen. Den gjorde oooont! Aj. Åh, jag vil inte.
 
Jag har funderat ett tag på vilket gymnasium jag ska gå på (säg inte nu astt jag inte behöver det för det är typ tre år kvar, jag gillar att fundera på saker i förväg). Så jag har kommit fram till att antingen ska jag på på Naturvetenskapsprogrammet i Rättvik eller Naturvetenskapsprogrammet i Värmland på en skola som heter Lillerud. JAG. LÄNGTAR. SÅ. MYCKET.
 
VI SLUTADE EN TIMME OCH EN KVART ITDIGARE IDAG, SUG PÅ DEN! MOHAHAHAHAHAHAHAHA!
 
 
 
Kram
- Malou

Jag vet att du får mig att gå ensam.

Publicerad 2013-09-19 10:20:17 i Happens in my life.

Jag har nu en vuxen mamma katt och tre kattungar bredvid mig. De är så sjukt gulliga. En av de vita (kommer en bild här nedanför) kurrar som fan och har gjort det i säkert en kvart. Jaha. Nu gick Sessan (mamman). Tråkiga katt. De här kattungarna är snart 8 veckor gamla. Imorgon tror jag. Sen så tror vi att Sessan ska få kattungar igen. Ifall ni undrar varför en av kattungarna är svart är för att pappan är svart. Vi har två vita och två svarta, men den ena svarta vär inte här nu. Kattungarna heter Diesel (en vit som är min), Pip (en vit), Saga (min brorsas katt, den som inte var här) och Lizzie eller Lizzy som mamma vill kalla den (Lizzie är mammas katt).
 
 
[Webcam suger verkligen]
 
 

Träningsvärk & ett litet test.

Publicerad 2013-09-12 22:22:00 i Annat skit.

Jag dör. Mina ben. Jag kan inte ens böja ut dom helt. Det gör så fruktansvärt ont så det är inte sant. Jag kan knappt gå, eller jo, jag kan gå, men jag haltar, typ. Åh, det här suger. 
 
Nog om det, här är ett litet test neranför:

SKULLE DU HELLRE :
1. Pierca näsan än tungan ? – Tungan.
2. Vara seriös än rolig ? – Rolig.
3. Dricka röd eller grön mjölk ? - Röd.. Grön låter som rutten..
4. Brinna upp eller drunkna ? –  Drunka, brinna låter mer smärtsamt.
5. Umgås med dina fiender eller föräldrar ? Föräldrar, lätt?

SVARA ÄRLIGT:

1. Är du kär i nån ? – Nää.
2. Sol eller måne ? – Både och.
3. Vinter eller höst ? – Jag väljer nog båda här.
4. Vänster eller höger ? – Höger.
5. Soligt eller regn ? – Soligt. Men ibland kan regn vara skönt.
6. Vaniljglass eller chokladglass ? - Båda är goda, men chokladglass är nog godare!

     

OM DIG :
1. Hur mycket är klockan just nu ? – 21:55
2. Fullständiga namn ? - Malou Emma Skoglund.
3. Vart vill du bo ? - London och Gold Coast, 
4. Hur många barn vill du ha ?- 2-3 kanske.
5. Vill du gifta dig ? – Ja, det vill jag verkligen. Men jag vill att det sa vara den rätta.
6. Rullar du spagetti eller skär du den ? – Båda.
7. Har du ätit sushi ? – Nej.
8. Lyssnar du på nu ? – Alice Cooper - Poison.
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? - 2 kanske, men jah äter inte flingor.
10. Humör ? - Bra antar jag.

11. Är du en tidsperson? Jag vill alltid vara i tid, emn jag är en tidsoptimist. hehe..

12. Gillar du att fest? Har aldrig varit på nån.

     

HAR DU…. DE SENASTE 24 TIMMARNA :
1. Kysst någon ? – Nej.
2. Sjungit ? - Ja, det har jag :D
3. Blivit kramad ? – Osäker.. Tror det.
4. Känt dig fånig ? – Skojar du eller? Ja..
5. Saknat någon ? –  Vem gör inte?
6. Dansat galet ? – Nej.
7. Klippt håret ? – Naj.
8. Gråtit ? – Nope.
9. Ljugit ? – Ja, fast på låtsas, man såg att jag ljög och det var meningen.
10. Blivit kysst ? - No.

 

 GREJER :


1. har du någonsin blivit jagad av polisen ? - Nej, och tur är väl de?
2. har du en hund ? – Nej, men min kusin har två som jag älskar grymt mycket-
3. sover du helst sj eller med någon ? - Både och, men det är alltid roligare att sova med någon!
4. tror du på spöken ? Ja.. Booooo!

Sjukt. Grym. Dag.

Publicerad 2013-09-11 20:26:00 i Happens in my life.

Vi hade Bjurs-Vm idag på skolan. Det var grymt. På Bjurs- Vm ska man klä ut sig till nåt som klassen bestämmer vad man ska vara. VI var militärer, för vi är så sjukt grymma. ;) I alla fall, på det här då är det flera olika stationer. Jag kan räkna upp alla HÄR
Diskuss (man ska kasta en skiva och den ska komma så nära en pinne som möjligt, tror det var så iaf).
Höjdhopp.
Länghopp.
Plankgång (två stycken ska spänna fast sina fötter på två plankor, sen så ska dem gå en bana och försöka få en bra tid).
Spjut.
60 meter.
Kula.
Bollgrejs (det var någonting,. men kommer inte på namnet. Man skulle i alla fall kasta en boll med ett snöre på över en linje, sen skulle man kasta en till boll och se till så att den kom så nära som möjligt).
Stövelsparkning (man sätter på en alldeles för stor stövel på foten och ska spraka den så långt som möjligt).
Häcklöpning.
Skolvarvet (man skulle springa en viss bana på skolgården).
Jag var med på längd och 60 meter. Men åååh, jag har haft så sjukt kul idag! Jag struntar i ifall vi inte vann ett enda pris, det som räknas är ju att man har roligt, eller hur? Längtar tills nåsta år, då ska vi nog komma på mucket bättre utklädnander. Klass 7A var såna här Minioner från Dumma Mej. De vann priset för bästa utklädnad.

Filmtips guuuyyys!

Publicerad 2013-09-10 20:21:00 i Annat skit.

På sista tiden har jag sett väldigt mycket på film, dels för att jag varit riktigt jävla cp sjuk och var hemm från skolan två dagar för två veckor sen och dels för att jag bara kände för att se på film.
 
Landet för Längesedan
Den är grymt bra, första filmen. Jag smågrät ett tag när Lillefots mamma dog. Alla borde se den. Den som säger att teckande filmer är dåliga är slut i huvudet. Nä, men den handlar om Lillefot, Cera, Quackie, Tagg och Petrie. Dem blir vänner när dem tappar bort sina föräldrar (eller morföräldrar i Lillefots fall).
 
Corpse Bride
Såg den nyss. Den handlar om Viktor som ska giftas bort till en tjej som heter Viktoria. När hand övar på sina giftemåls löften råkar han av misstag gifta sig med ett lik. Den är jävligt bra. Den är animerad.
 
Mysteriet på Greveholm
Jag vet att det är en svensk film och jag vet att det var en julkalender. Aja. Den handlar om Ivar, Lillan, Melitta och deras föRäldrar. Dem flyttar från stan till landet över julen. Det händer mystiska saker på Greveholm, t. ex att morgontidningen flyger iväg av sig själv.
 
New York Minute
Handlar om ett tvillingpar. Dom är helt olika varandra. Den ena skolkar hela tiden och kommer på ursäkter varför, hon har även skolkpolisen efter sig. Den  andra har aldrig skolkat och är perfekt och ska ha ett väldigt viktigt tal. Men hennes tvillingsyster drar med sig henne i stora problem just den dagen talet ska hållas, kommer hon hinna? Ni måste se den. seriöst, så himla bra!
 
Harry Potter 1-3
Dem här filmer blir bara bättre och bättre. Älskar dem. Well.. Det blir lite svårt att förklara tre olika filmer, så ni måste se dem för att ta reda på handligen. :D Ni kommer inte ångra er när ni kollat. Sjukt bra filmer.
 
Ice Age 3
Denna film handlar om Manny, Ellie, Sid, Diego, tvillingarna och Ellie och Mannys barn (som inte är fött än). När Sid ramlar ner i ett hål förändras allt. Han hittar tre ägg, som han tar med upp till "land". Det visar sig vara dinosaurier. Mamman kommer för att hämta äggen, men Sid försöker gömma sig för henne. Då blir en av dino ungarna rädda och skriker till (för nu har dem kläckts). Då märker mamman dem och tar med ungarna OCH Sid till sitt hem. Detta blir en ny start på ett stort äventyr.
 
 
Har sett på fler filmer men orkar inte skriva handlingar till fler. Men jag kan rekomdera några svenska filmer:
Linas kvällsbok.
 
Fjorton suger.
 
Tjenare Kungen.
 
Fucking Åmål.
 
Sandor/Ida.
 
Hip hip hora.
 
I taket lyser stjärnorna.
 
 
 

Kram
- Malou.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela