tyypmylife.blogg.se

Jag heter Malou, 13 år. Jag äskar katter och hundar. Har massor av djur. Sex katter, varav fyra är kattungar. Säkert 30 höns och tre ankor. Två undulater. :D DJURÄLSKARE ALERT!

Födelsedag!

Publicerad 2013-05-23 18:07:00 i Happens in my life.

Jaop! Jag fyller år snart, dock får ni inte veta datum förens den dagen, om jag har tid att blogga då! Längtar sjukt mycket, bara några dagar kvar nu! Jag blir 13! ÅKEJ ALLA VIDSKEPLIGA, DO EJ READ DET HÄR: 7 & 13 är mina favoritnummer, så jaoo ♥ Malin, du fyller år samma dag som mig såå, grattis i förskott! Pussssssss! ♥♥♥ hahahah... Aja, gtg, need a dusch. :)
 
 
Edit: Glömde blogga på min födelsedag, men ja, jag fyllde år 27 maj. Jag blev 13 omg! :D
 
Kram
- Malou

ONE DIRECTION KONSERT!

Publicerad 2013-05-19 13:39:00 i Happens in my life.

Nu ska jag berätta om killarnas konsert! Guuuuu, det var helt underbart. De var helt underbara. Aldrig sett gulligare personer än dem! Jag älskar dem, över hela mitt hjärta. Alltså, jag skrek som en galning. DET VAR FUKKING 30.000 PERSONER DÄR INNE?!! OH MY GOD. Genom entrén jag gick ut genom när det var slut, där släppte de ut 10.000. Jag satt ganska nära! Jag såg dem jättebra i alla fall. Satt på läktare 1, rad 12, sektion 109, plats 152. Guud, jag saknar det som fan! Vill dit igen! Jag ska köpa biljetter till touren 2014 om de kommer hit nästa år. De måste komma hit nästa år! Jag vill dit igeeeeen. Aaaaah, gaaah. Jag grät under flera låtar, Over Again, Summer Love, Moments och More Than This. Tror det var några till, men minns inte. Men den jag grät mest under var Over Again, herreguu det bara flöda. Sen när de satte en lapp framför kameren till storbildsskärmarna där det stod "Thanks for saving our lifes", då fan, jag kunde inte sluta gråta. Det var bara för gulligt! Jag dog nästan. Jag var så lycklig. Ååååh. JAG VILL DIT IGEN!! :'( :') ♥♥♥♥
 
Kram
- Malou

And If I, If I lose my irish charm.

Publicerad 2013-05-01 19:59:34 i Happens in my life.

Irländare är så sjukt snygga. Seriöst, jag vet några irländare och alla de är SNYGGA. Killarna asså. Visst tjejerna kan också vara det, men asså, killarna är snyggast. Så sjukt snygga gaah. I alla fall så finns det 4 killar som är de snyggaste av alla. Omg, lägger upp bilder på dem. 
Första + Andra.. JEDWARD! ♥♥♥♥♥♥♥
Tredje.. NIALL HORAN! ♥♥♥♥♥♥♥
 
Fjärde.. DAMIAN McGINTY! ♥♥♥♥♥♥♥
 
 
Ps. Kommer upp ett nytt inlägg idag, kanske, ska sticka ut och dusha nu, sen får vi se! Ds.
 
Kram
- Malou
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela