tyypmylife.blogg.se

Jag heter Malou, 13 år. Jag äskar katter och hundar. Har massor av djur. Sex katter, varav fyra är kattungar. Säkert 30 höns och tre ankor. Två undulater. :D DJURÄLSKARE ALERT!

Miley Cyrus.

Publicerad 2013-02-09 14:18:10 i Happens in my life.

Hon har alltid varit min inspiration. Jag kommer alltid älska henne, vad som än händer. Visst, jag vet att hon  har knarkat och att hon röker. Men vet ni? Det skiter jag i. Det är hennes val. Hon försöker dessutom att sluta, har hon sagt i flera intervjuer. Hon har skänkt flera tusen till barn i Afrika. Hon har en underbar röst och säkert en alldeles underbart fin personlighet. Jag har älskat henne sen jag var 6 år gammal, ingen kan ändra på mig så att jag slutar älska henne. Miley har varit en del av mitt liv alldeles för länge för att jag ska kunna glömma henne. <3
 
Usch, jag är alldeles för djup när jag känner att jag är på väg att bli sjuk.. Men allt jag skrev där uppe är 100% sant. Ingen kan ändra på det.
 
Kram
- Malou

Elina!

Publicerad 2013-02-05 16:15:28 i Happens in my life.

Hejj! Idag är Elina här. Hon är rätt tråkig idag. Hon sitter bara och pillar med sin mobil, eller sitter här, vid min dator. Fast det är väl typ bara det som vi gör när vi är hemma hos mig, eftersom jag bor som jag bor. Vi lyssnar på Mellony.. De som vet vem Mellony är vet att vissa av hans låtar kan vara lite.. ja.. Kan länka två låtar med honom här nere. Men hans låtar är så fett sköna! Hade inte så mycket att säga idag, men vi ses väl. Hejdå!
 
 
 
Mellony - Syn på sex.
 
Mellony - Med brudar jag leker.
 
 
Kram
- Malou.

Låt tips mina vänner!

Publicerad 2013-02-04 21:07:00 i Happens in my life.

Som rubriken lyder tänker jag tipsa om några låtar.
 
Den första, en låt som jag hörde talas om idag, otroligt bra.
 
Make Me Fall - Nina Nesbitt.
 
OCH:
 
Living in America - The Sounds.
 
OCH SÅKLART:
 
Jag finns kvar - Skattkammarplaneten aka Jimmy Jansson.
 
Den sista är så otroligt bra. ^^
Fast det är ju dem andra som jag skrev upp också. :) 
Aja, jag önskar er en riktigt bra vecka och ursäktar mig för min dåliga uppdatering. 
Hejdå!
 
Kram
- Malou.
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela